Duyurular

Merkezi yerleştirme puanıyla (Ek Madde-1 kapsamında) Üniversitemizin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi programlarına kayıt hakkı kazanan öğrencilerin listesi için TIKLAYINIZ!

Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları aşağıda belirtilen tarihlerde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğrenci İşleri Birimi bankosundan alınacaktır. Kayıt için öğrencilerin şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Şahsen müracaat edemeyecek öğrenciler, noterden vekâletname verecekleri kişiler aracılığıyla kayıtlarını yaptırılabilirler.

KESİN KAYIT TARİHLERİ

FAKÜLTE

KESİN KAYIT TARİHİ

• İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER

FAKÜLTESİ

BAŞLANGIÇ

BİTİŞ

Tarih: 11/09/2017

Saat:  09:00

Tarih: 12/09/2017

Saat:  17:00

* Kayıt tarihinde müracaat etmeyen adaylar bu haklarından vazgeçmiş sayılacaklardır.

* Hazırlık Muafiyet Sınavına girecek %100 İngilizce Programına kayıt yaptıracak öğrenciler 13 Eylül 2017-14 Eylül 2017 tarihleri arasında da kayıt yaptırabilirler.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Kayıt kabul dilekçesi (Tıklayınız!)

2- YGS/LYS sonuç belgesi

3- 2017-2018 eğitim-öğretim yılı güz dönemine ait öğrenci belgesi (e-devlet üzerinden alınan öğrenci belgeleri de kabul edilecektir.)

4- Askerlikle ilişiği olmadığına dair belge (1994 yılı ve öncesi doğum tarihli erkek öğrencilerden istenecek olup e-devlet üzerinden alınan belgeler de kabul edilecektir.)

5- Kayıtlı bulunulan üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı ile bu karta bağlı diğer kartlar

6- 6 adet fotoğraf.

Kayıt için istenilen belgelerin yeni tarihli ve onaylı olması gerekmektedir.

Öğrenciler, kayıttan sonra tüm işlemlerini (iibf.gazi.edu.tr) adresinden takip edebilirler.

Hazırlık sınıfı bulunan bölümler:

Uluslararası İlişkiler Bölümü (%100 İngilizce Programı)

İşletme Bölümü (%100 İngilizce Programı)

Hazırlık sınıfı bulunan bölümlerin muafiyet sınavının I. aşaması 11 Eylül 2017 günü, saat 10.00’da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde; II. aşaması 13 Eylül 2017 günü, saat 10.00’da Yabancı Diller Yüksekokulunda (Gazi Üniversitesi, Gölbaşı Yerleşkesi, Gölbaşı/ANKARA) yapılacaktır.